RCP Polo

121 anys d’activitat esportiva

Més de 10.000 socis converteixen el Reial Club de Polo en una referència esportiva i social a Catalunya

El Reial Club de Polo de Barcelona, fundat en 1897, és una entitat de referència a la ciutat de Barcelona, tant en l’àmbit esportiu com en el social. Creat inicialment per a practicar el joc del Polo i els salts a cavall, el club ha sabut adaptar-se als temps i ha evolucionat d’acord a cada moment. De ser un petit club de jugadors de polo, s’ha convertit en l’actualitat en la tercera entitat esportiva de Catalunya en nombre de socis (més de 10.500), només superada pel FC Barcelona i el RCD Espanyol.

Amb cinc seccions esportives d’alt nivell: Polo, Hípica, Hoquei, Tennis i Pàdel, a més del Sport Center dedicat al fitness i altres activitats físiques, l’entitat combina tradició i modernitat. Pràctica esportiva amb vida social. Més de 60 esportistes olímpics s’han format en les seves instal·lacions. Milers de practicants omplen cada dia les seves pistes i molts d’ells competeixen al màxim nivell nacional i internacional.

Especialment destacables són els seus equips d’Hoquei (el masculí és l’actual campió de Lliga). Els seus equips de pàdel competeixen des de fa anys en primera línia i entre els seus tennistes veterans es troben els més importants del panorama nacional.

Però tot això només és possible amb una base sòlida en la qual donar-se suport. El millor patrimoni del Polo està en els seus socis més joves. Pràcticament 2000 nens i nenes de diferents edats practiquen algun esport en el Club, i molts d’ells el fan a nivell competitiu.

El Club combina la vocació de servei als seus socis amb l’organització d’esdeveniments de màxim nivell. El més destacable és el CSIO Barcelona, que reuneix el mes d’octubre els millors genets i amazones de l’hípica mundial. El Torneig Internacional d’Hoquei de Reis, el Torneig de la Immaculada, amb més de 1200 joves participants, el Barcelona Polo Challenge – Negrita Cup o l’ITF Sènior de Tennis (amb el grau màxim que atorga la Federació Internacional) també s’organitzen en l’entitat amb entrada gratuïta per a tot el públic.