Alejandro Sanz arriba al CaixaBank Polo Music Festival el proper juny com a part de #LaGira 2020 a Espanya on presentarà els seus grans èxits i els nous temes inclosos a #ELDISCO.

Després del rotund èxit aconseguit per #LaGira a Espanya el passat estiu, de la qual van gaudir més de 200.000 persones en 5 concerts Sold Out, i altres 28 dates per les principals ciutats d’Estats Units i Mèxic, #LAGIRA continuarà a partir de l’13 de febrer de l’any 2020 per tota Llatinoamèrica.

Amb un repertori equilibrat, a #LAGIRA de #ELDISCO, Alejandro Sanz ens presenta una barreja perfecta dels seus clàssics al costat dels èxits inclosos en el seu últim treball d’estudi #ELDISCO, que va debutar al número # 1 directe en un total de 14 països, i que ja és Doble Disc de Platí a Espanya i Disc d’Or a Argentina i Xile. A més, el seu senzill “Mi Persona Favorita” ha estat certificat Or per la RIAA als Estats Units i Puerto Rico.

Alejandro Sanz ha aconseguit 3 Grammy Llatins (Millor Cançó i Millor Gravació de l’any per “Mi Persona Favorita” i Millor Vídeo Musical Versió Llarga per la pel·lícula documental “Lo que fui es lo que soy”), en una edició en què va ser el artista amb el major nombre de nominacions aconseguides. A les que se sumen el Grammy Awards 2020 com “Millor Àlbum Pop Llatí” en la seva 62a edició i un Premi Odèon com a Millor Àlbum.

6 juny 21:30H
RCPOLO
Cancel·lat
7 juny 21:30H
RCPOLO
Cancel·lat
Juan Magán

Juan Magán

Hombres G

Hombres G

Antonio José

Antonio José

Sofia Ellar

Sofia Ellar

Aitana

Aitana

Lighthouse Family

Lighthouse Family

Ara Malikian

Ara Malikian

Maestro

Maestro

Alejandro Sanz

Alejandro Sanz