Antonio José presenta el seu nou àlbum “Antídoto”, el primer single del qual “Me equivocaré” es va presentar el 27 de setembre al costat del videoclip oficial, i va ser el tema presentació del seu projecte més internacional fins al moment.

Miami, Los Angeles, Bogotà, Buenos Aires, Madrid i Barcelona han estat els testimonis del procés de creació d’aquest nou disc, que es perfila com el disc més internacional de l’artista, i amb el qual es presentarà de forma definitiva a Amèrica.

Aquests últims mesos han estat testimonis de l’inici aclaparador de la seva carrera fora d’Espanya. El seu èxit més recent, el SOLD OUT de La Trastienda (Argentina) amb tant sols 6 mesos de treball al territori. Tot això precedit d’una primera gira a Portugal, acompanyant al seu col·lega artista Diogo Piçarra, per posteriorment donar 2 concerts en solitari davant més de 5.000 persones, sens dubte, un altre gran fita de l’artista al país veí.

Antonio José ha volgut fer un àlbum més internacional que mai, per la qual cosa s’ha envoltat de companys artistes, compositors i productors de tots els territoris. Mauricio Rengifo & Andres Torres, amb els que va compondre i produir aquest primer single, Mango i Nabalez, David Santisteban, Jova, Tat Tong, Pablo Valda, Luis Salazar, Rec, Gale, Stevie Marcs, Andrés Saavedra o Pitizion són els companys amb els que ha treballat en aquest nou projecte.

A més, ja s’estan perfilant noves visites promocionals a l’Equador, Colòmbia i Perú i noves dates de gira a Argentina i Xile. Posteriorment tornarà a Espanya on continuarà amb una nova i espectacular gira “Antídoto Tour” durant el 2020 que el portarà al seu entorn natural, els escenaris i prop dels seus fans.

SOBRE ANTONIO JOSÉ:

Artista multiplatí a Espanya (7 platins i 3 ors)
numero 1
+200 dates de gira amb repetits SOLD OUTS
+ 300k espectadors l’han vist en directe
+ 1,7m followers
+ 450m streams
+1 Monthly listeners
Top 50 Viral 11 països

29 maig 21:30H
RCPOLO
Cancel·lat
Juan Magán

Juan Magán

Hombres G

Hombres G

Antonio José

Antonio José

Sofia Ellar

Sofia Ellar

Aitana

Aitana

Lighthouse Family

Lighthouse Family

Ara Malikian

Ara Malikian

Maestro

Maestro

Alejandro Sanz

Alejandro Sanz