Amb tan sols 26 anys, Sofía Ellar, cantautora i compositora, amb dos discos auto produïts a en tan sols dos anys, Sofia Ellar s’està convertint en un fenomen l’èxit del qual es fonamenta en xarxes socials com Instagram (amb gairebé 300.000 seguidors) Spotify i Youtube (superant els 3.000.000 de visualitzacions per tema).

El seu projecte artístic va sorgir arran del Treball de Fi de Grau i està demostrant que es pot gestionar una carrera musical de manera independent, assumint les tasques d’artista, empresària i gestora del seu propi projecte.

Al febrer de 2017 va veure la llum el seu primer àlbum “Seis peniques”, i un any més tard al febrer de l’any 2018 va presentar el seu segon treball “Nota en do”. Des de aleshores, nous singles han vist la llum, com els últims “Bañarnos en vaqueros” (número 1 en el rànquing de descàrregues a iTunes) “Ahora dime” i la balada “Media tinta” que va gravar amb la simfònica de Bratislava.

Després dels “Sold Out” en sales tan conegudes com la Joy Eslava o La Riviera a Madrid o Razzmatazz a Barcelona, ​​Sofia es va estrenar el passat octubre al Wizink Center, fent “Sold Out”.

Després de l’èxit en el 2019 de la seva gira “Bañarnos en vaqueros” de la que en van gaudir més de 100.000 persones Sofia Ellar torna als escenaris amb la seva nova gira “De puntillas” per oferir novament la força i la màgia del seu directe.

30 maig 21:30H
RCPOLO
Cancel·lat
Juan Magán

Juan Magán

Hombres G

Hombres G

Antonio José

Antonio José

Sofia Ellar

Sofia Ellar

Aitana

Aitana

Lighthouse Family

Lighthouse Family

Ara Malikian

Ara Malikian

Maestro

Maestro

Alejandro Sanz

Alejandro Sanz