Cançons que defineixen una era. Deu milions de discos venuts. Vint anys fent música. Cinc singles Top Ten, quatre àlbums Top Ten. Èxit a llistes del Regne Unit, a tot Europa i a l’Extrem Orient, Austràlia i Nova Zelanda. Una esplèndida veu que va aturar el món en sec. I ara amb Blue Sky in Your Head, després d’un parèntesi de 18 anys, tornen a la composició clàssica i sons exuberants que els van convertir en una sensació que es reconeix a l’instant …

Lighthouse Family: una de les bandes britàniques més grans, sens dubte omnipresents, de mitjans dels anys noranta.

El seu primer single, Lifted, va ser una de les cançons que van definir una època, un clàssic del pop-soul edificant que era ineludible a la ràdio, convertint-se en la banda sonora del carrer, a l’hora de conduir i de la nit a Gran Bretanya. El van seguir altres tres singles d’èxit: Ocean Drive, Loving Every Minute i Goodbye Heartbreak.

Junts van ajudar al duo de Newcastle del cantant Baiyewu i el teclista Tucker, a vendre 2,75 milions de còpies del seu àlbum debut Ocean Drive, un àlbum del 1995, tota una marca del Britpop. A finals de 1997, 154 setmanes després, encara era a les llistes de vendes, arribant a ser sis vegades disc de platí.

Missatges d’esperança i inspiració. Sentiments de comunitat i comunió. Cançons d’amor i connexió. Melodies per cantar, en veu alta, des del cor.

Només pot ser Lighthouse Family, tornar a somiar amb la màgia un cop més.

3 juny 21:30H
RCPOLO
Cancel·lat
Juan Magán

Juan Magán

Hombres G

Hombres G

Antonio José

Antonio José

Sofia Ellar

Sofia Ellar

Aitana

Aitana

Lighthouse Family

Lighthouse Family

Ara Malikian

Ara Malikian

Maestro

Maestro

Alejandro Sanz

Alejandro Sanz