Després de l’èxit al Gran Teatre de Liceu i el Teatro Real de Madrid, arriba al CaixaBank Polo Music Festival el millor espectacle simfònic electrònic del sud d’Europa.

Més de 20.000 persones ja han gaudit de l’experiència MAESTRO.

Un viatge des de la música de club, al macro festival; des del Euro Beat fins al EDM.

MAESTRO és un espectacle únic que repassa la història de la música electrònica dels últims 30 anys a través de la barreja entre imatges de la cultura de club, una orquestra simfònica i músics de música Dance en directe.

MAESTRO és una fusió entre les arrels i la contemporaneïtat que convertirà el CaixaBank Polo Music Festival en una gran festa en honor a la cultura electrònica.

Aquest cop amb la platea convertida en una pista per ballar, perquè visquis com mai MAESTRO.

Més de 100 músics i dj’s a l’escenari configuren una producció espectacular interpretant èxits de Laurent Garnier, Daft Punk, Avicii, Tiesto, Pont Aeri, Derrick May, David Guetta, Bob Sinclar, Kate Ryan, Moby o Robert Milers entre molts altres. Tot això, combinat amb imatges que han marcat una era en la nostra cultura.

Estils Dance: 80’s, 90’s, 00’s, 10’s House, Techno, Funky, Hardcore, Euro Beat, Downtempo, Uplifting Trance, Makina, Garatge, EDM, French House, Diva House, Dubtronica.

5 juny 21:30H
RCPOLO
Cancel·lat
Juan Magán

Juan Magán

Hombres G

Hombres G

Antonio José

Antonio José

Sofia Ellar

Sofia Ellar

Aitana

Aitana

Lighthouse Family

Lighthouse Family

Ara Malikian

Ara Malikian

Maestro

Maestro

Alejandro Sanz

Alejandro Sanz