Juan Magán és un artista multidisciplinari espanyol / dominicà. Productor, compositor i intèrpret dels seus èxits, assolint, en la majoria de casos, la certificació de Doble Platí a tots els països d’idioma espanyol i Estats Units. Nominat per primera vegada al Grammy llatí el 2012, es va consolidar com a artista d’èxit internacional. Des d’aleshores, ha treballat en una col·lecció d’èxits i col·laboracions amb artistes del nivell d’ Enrique Iglesias, Don Omar, Paulina Rubio, Pitbull, J Balvin, Belinda, Gente de Zona, Yandel, Farruko, Nelly Furtado, Cali y El Dandee, Sebastian Yatra, Future, Rich The Kid, CeeLo Green o Deorro entre d’altres.

Juan Magán és l’artista espanyol líder de les plataformes digitals amb de discos Multiplatí i Diamant per les vendes dels seus singles, així com el reconeixement VEVO CERTIFIED en molts dels seus vídeos.

Amb milions de senzills venuts i una col·lecció de hits que l’han portat a el # 1 de descàrregues i a el top de ràdios i llistes internacionals, ha estat nominat 5 vegades als Latin Grammy, 6 als Latin Billboard i en 5 Premio Lo Nuestro, Premios Goya, Los 40 Music Awards, Premios Heat, Video Clip Awards.

22 maig 21:30H
RCPOLO
Cancel·lat
Juan Magán

Juan Magán

Hombres G

Hombres G

Antonio José

Antonio José

Sofia Ellar

Sofia Ellar

Aitana

Aitana

Lighthouse Family

Lighthouse Family

Ara Malikian

Ara Malikian

Maestro

Maestro

Alejandro Sanz

Alejandro Sanz